Despre noi

My-Tshirt.ro (inregistrat sub RO UNIT BRAND SRL) este mai mult decat un magazin online de tricouri personalizate. Shop-ul nostru iti aduce zi de zi noi design-uri, print-uri haioase sau mesaje inspirationale. Mai mult decat atat, soft-ul special creat pentru site, iti permite sa iti creezi propriul design personalizat, ca un adevarat profesionist. Astfel ca tricoul va prinde viata chiar din mainile tale.

Promovam ideea unui stil individual si credem ca un tricou remarcabil poate spune despre noi mai mult decat o fac cuvintele. Asa ca indrazneste sa iesi din anonimat. Iti stam la dispozitie pentru orice idee sau sugestie.

Despre RO UNIT BRAND SRL. Cine suntem.

Ro Unit Brand SRL a pornit ca un start up, insa echipa din spate are o experienta vasta, de peste 12 ani in business-ul personalizarilor de textile. My-Tshirt.ro se defineste ca studio de grafică pentru articole de îmbrăcăminte personalizate, însă ne-am autoeducat mereu sa fim mai mult.

Suntem entuziaști să concepem ceea ce clienții noștri doresc, iar ca designeri suntem tot timpul cu ochii spre noile tendinte. Suntem mandri de ceea ce am creat deja, dar suntem motivati si de visurile cărora incă nu le-am dat viață.

Misiunea My-Tshirt.ro

Misiunea noastra este sa dam viata hainelor și accesoriilor pe care le purtam zi de zi, iar pentru acest lucru ne folosim de tehnologii diverse. Metodele au evoluat mult, de la o decada la alta, iar noi, la My-Tshirt.ro, ne informam permanent despre cele mai noi trend-uri in materie de imprimare personalizată.

Printre serviciile noastre se numara:

Serigrafia

Aceasta este una dintre cele mai utilizate metode, n special pentru imprimarea in masa.

Serigrafia reprezintă un procedeu de imprimare pe suprafețe netede, care constă în aplicarea pe suportul ales (materialul pe care se imprimă) a unui strat de cerneală, folosind sita serigrafica, pregătită în prealabil cu șablonul necesar, și o racletă serigrafică specială, cu ajutorul căreia se face trecerea cernelii prin ochiurile sitei.

Tehnica cere să creați un șablon, care este apoi ținut pe loc de un ecran. Ecranul este de obicei realizat din plasă din nailon. Aranjați șablonul, care este ținut de plasa de nailon. Un material rezistent la apă va bloca spațiul negativ pe care doriți să-l proiectați. Spațiul negativ este singura parte permeabilă pentru vopsea. Cerneala este apoi inundată în ecran. Pentru fiecare design, sablonul se va schimba (deci, asa cum spuneam, functioneaza bine pentru cantitati industriale)

Avantaje

- durabilitate in timp a imprimeului

-costuri avantajoase la volumele mari de comenzi

-tehnica recomandata atunci cand se utilizeaza pana la 20 de culori in imaginea printata

Transfer serigrafic

Transferul serigrafic) produce imagini clare, vivide, cu efecte unice. Unul dintre avantajele majore este faptul ca permite verificarea in prealabil si corectarea erorilor inainte de aplicare. De asemenea, este o tehnica potrivita cand se doreste ca imaginea sau logo-ul imprimat pe tricouri sa fie detaliat.

Avantaje

-aspect calitativ al imprimeului, datorita cernelurilor pe baza de apa si plastisol

-ideala pentru un numar mai mic de personalizari

-spre deosebire de serigrafia clasica, tricourile nu trebuie printate simultan

Broderia

Broderia este o metoda traditionala de personalizare, folosita pentru textile. Datorita inovatiilor in industria textilelor, putem vorbi astazi despre masini de cusut performante, procese automatizate si, in consecinta, despre broderia computerizata. Cu ajutorul masinilor ultramoderne cu mai multe capuri, pot fi procesate simultan pana la 15 culori. Folosind diferite marimi pentru cadre, design-ul dorit va fi brodat la orice scara, dar se recomanda ca acesta nu fie mai mare de 15 cm; in acest caz, se recomanda alte tehnici de imprimare.

Avantaje

-ofera un aspect premium textilelor

-potrivit pentru suprafete netede, dar si neregulate

-rezistenta mare in timp, nu se va deteriora

Sublimarea

Sublimarea, este un fenomen endotermic (cu absorbtie de caldura) de transfer/ trecere din stare solida in stare gazoasa. Transferul se face direct, de la solid la gaz, fara a mai trece prin starea lichida

Print-ul dorit este tiparit mai intai pe un suport special de sublimare (tip coala de hartie speciala) care va trece pe suportul final (tricou, geanta, cana, puzzle, tocator de lemn, etc.) in urma aplicarii unei temperaturi inalte, cu ajutorul unei prese.

Sublimarea se realizeaza la cea mai buna calitate si detaliere pe textilele sintetice, mai exact cele care au in componenta material sintetic sau pe alte suporturi ca ceramica, lemn, metal si altele care au fost tratate in prealabil pentru sublimare cu acrilic sau poliester.

-rezistenta la apa a textilelor printate prin aceasta metoda

-100% fidelitate a imaginii, posibilitate realizarii unor lucrari full color pe rucsacuri, portofele etc

DTG (imprimare digitala)

Metoda de imprimare DTG (direct to garmet), se refera la metoda imprimarii direct in tesatura. Acest lucru se poate face doar cu ajutorul unei imprimante inkjet specializata. Aceasta metoda a devenit tot mai populara in ultimii ani. Motivele sunt multiple: este facila, „curata”, are o durata mare de viata, iar calitatea print-ului este deosebita.

De retinut este ca materialele negre au nevoie de un tratament mai special, dar si imprimarea a doua straturi succesive de cerneala. Acest lucru face imprimarea pe negru mai costisitoare

Avantaje

- Metoda “curata”, duarata mare de viata

- Finish placut la atingere, profesional

- Indicata pentru produse textile din 100% bumbac, sau cu un continut mare de bumbac

Transfer digital

O tehnica rapida, cu unul dintre cele mai facile procese de personalizare.

Prin utilizarea acestei tehnici, se pot crea printuri cu rezolutii mari pe aproape orice tip de material textil (bumbac, spandex, neopren etc).

Transferul digital se realizeaza prin trecerea graficii, desenului sau textului de pe folii transparente, albe sau colorate, ce pot avea orice forma, prin intermediul unei prese la temperaturi foarte mari, pe o gama variata de articole. Imaginea ce se doreste a fi imprimata pe produs este transferata pe un autocolant cu ajutorul unui tipar digital. Autocolantul este taiat dupa forma graficii cu un cutter plotter si este aplicat pe material utilizand transferul termic.

Avantaje

-metoda practica si rapida

-usor de realizat, eco friendly

- culori intenseAvantaje